Turisme cultural

Guies turístiques convencionals. Planificació de rutes i guiatges de caire clàssic, centrades tant en les ciutats més turístiques i els seus monuments més importants com en les rutes i els indrets més coneguts arreu de la província de Tarragona.
Rutes turístiques culturals. Un dels aspectes més importants que caracteritza la nostra empresa és el gran coneixement que tenen els professionals que en formen part de la diversitat de recursos culturals i patrimonials dispersos al llarg de la província de Tarragona. En aquest sentit, oferim, elaborem i planifiquem rutes i guiatges de caire més innovador, intentant vincular el patrimoni, la gastronomia i els paratges naturals.

Turisme creatiu i guiatges a mida

Elaboració i planificació de rutes i guies alternatives, centrades o bé en aspectes més específics o bé en aspectes i curiositats històriques fora dels paràmetres clàssics i dels monuments més coneguts.
Creació i planificació de visites, rutes i guiatges fets a mida, segons el gust, la necessitat o la preferència del client. Un dels nostres objectius es poder compaginar i fer compatible la innovació dels productes amb la veracitat i el rigor dels continguts.
Elaboració i planificació d’activitats vinculades al turisme creatiu, cercant per als nostres clients ofertes atractives on la seva participació en l’activitat sigui el més important, on el client es senti partícip de l’activitat que està portant a terme, que en formi part i en gaudeixi des de dins, no només com un simple espectador.

e-Turisme

Elaboració i planificació de rutes que permeten conèixer l’arqueologia amagada d’una ciutat tan important com Tortosa. Creació de diversos itineraris cronològics que permetran als nostres clients poder conèixer i observar l’evolució urbanística d’una ciutat actual.
Mitjançant les noves tecnologies i els codis QR, el públic en general podrà descobrir restes arqueològiques que no són visibles i participar de les intervencions que les van treure a la llum, una informació que fins ara es trobava restringida a un públic molt més especialitzat.