NoticiesVisites guiades al jaciment protohistòric de La Cella 01/09/2017

Aquest divendres 1 de setembre, a les 18.30h de la tarda, presentàvem una nova proposta cultural per donar a conèixer el jaciment protohistòric de La Cella, activitats efectuades per l'empresa IBER APT, empresa spin off de la URV, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Salou i el seu Patronat de Turisme.

Es tracta d'una sèrie de visites que inclouran expliaccions històriques i arqueològiques per conèixer el jaciment, petites recracions històriques per apropar-nos a la cultura ibèrica, a les seves activitats més quotidianes i domèstiques, i una petita sorpresa final per completar la visita.

Aquestes visites continuaran el proper divendres 8 de setmbre, a les 18'30h de la tarda, i el proper dissabte 16 de setembre, a les 11'30h del matí, visita que també incloura un petit tast de la cervesa IBERIKA per concloure l'activitat.

La inauguració va ser tot un èxit de públic, que es va mostrar molt interessat per totes les explicacions, la qual cosa va provocar una gran quantitat de preguntes al final de la visita que vam respondre de bon grat.

Moltes gràcies a tots per l'interès demostrat i us esperem en les properes sessions, tant d'aquest mes de setembre com al llarg del proper any.


  Facebook   Twitter   Email   Print