Turisme cultural

Guies turstiques convencionals. Planificaci de rutes i guiatges de caire clssic, centrades tant en les ciutats ms turstiques i els seus monuments ms importants com en les rutes i els indrets ms coneguts arreu de la provncia de Tarragona.
Rutes turstiques culturals. Un dels aspectes ms importants que caracteritza la nostra empresa s el gran coneixement que tenen els professionals que en formen part de la diversitat de recursos culturals i patrimonials dispersos al llarg de la provncia de Tarragona. En aquest sentit, oferim, elaborem i planifiquem rutes i guiatges de caire ms innovador, intentant vincular el patrimoni, la gastronomia i els paratges naturals.

Turisme creatiu i guiatges a mida

Elaboraci i planificaci de rutes i guies alternatives, centrades o b en aspectes ms especfics o b en aspectes i curiositats histriques fora dels parmetres clssics i dels monuments ms coneguts.
Creaci i planificaci de visites, rutes i guiatges fets a mida, segons el gust, la necessitat o la preferncia del client. Un dels nostres objectius es poder compaginar i fer compatible la innovaci dels productes amb la veracitat i el rigor dels continguts.
Elaboraci i planificaci dactivitats vinculades al turisme creatiu, cercant per als nostres clients ofertes atractives on la seva participaci en lactivitat sigui el ms important, on el client es senti partcip de lactivitat que est portant a terme, que en formi part i en gaudeixi des de dins, no noms com un simple espectador.

e-Turisme

Elaboraci i planificaci de rutes que permeten conixer larqueologia amagada duna ciutat tan important com Tortosa. Creaci de diversos itineraris cronolgics que permetran als nostres clients poder conixer i observar levoluci urbanstica duna ciutat actual.
Mitjanant les noves tecnologies i els codis QR, el pblic en general podr descobrir restes arqueolgiques que no sn visibles i participar de les intervencions que les van treure a la llum, una informaci que fins ara es trobava restringida a un pblic molt ms especialitzat.